استقبال

استقبال از دانشجویان تازه وارد در فرودگاه های آلمان و همراهی آنان در روزهای اول

بعد از مشخص شدن محلی برای اسکان، کارهای ضروری دیگری هست که باید هرچه سریعتر در بدو ورود به آنها پرداخته شود. این کارها عبارتند از:

  • ثبت نام در دانشگاه با داشتن پذیرش در دست
  • مراجعه به اداره ثبت(Meldestelle) برای ثبت نام و محل زندگی و دریافت گواهی آن(Meldebescheinigung)
  • مراجعه به بانک با به همراه داشتن Meldebescheinigung برای باز کردن حساب و واریز پول به حساب(8000 یورو)
  • مراجعه به اداره خارجیان (Ausländerbehörde) با در دست داشتن گواهی بانک و Meldebescheinigung جهت تمدید ویزای سه ماه که از سفارت آلمان در تهران دریافت شده به اقامت یک یا دو ساله در ایالت مربوطه

لازم است که هر چه سریعتر این امور صورت گیرد تا بتوان چنانچه مشکلی وجود دارد از حداکثر مدت ویزا سه ماه اولیه برای رفع آن مشکل استفاده کرد.

استفاده از تجربه دانشجویانی که در این شهر ها ساکن هستند میتواند کمک بزرگی برای کسانی باشد که بدون تسلط کامل به زبان و تجربه در این نوع مسائل برای اولین بار وارد آلمان می شوند.

هزینه روز اول و استقبال در فرودگاه: 150 یورو

هزینه هر روز اضافی و همراهی کردن: 60 یورو

شما می توانید قبل از سفر با شخص مورد نظر در آلمان تماس داشته باشید و با او آشنا شوید. چنانچه شما در روزهای پایانی هفته(شنبه و یکشنبه) و یا بعد از ساعت اداری به خوابگاه خود برسید می توان تحویل کلید خوابگاه خود را قبلا در ساعات اداری از طریق شخصی که وظیفه همراهی شما را به عهده دارد، ترتیب دهید.

رزرو خوابگاه در تمام شهرهای آلمان و اتریش

khabgah2a.jpg

شما می توانید برای رزروخوابگاه و یا اتاق دانشجویی برای کوتاه یا بلند مدت در آلمان و اتریش با ما تماس بگیرید.

خوابگاهها در شهر های دانشجویی آلمان معمولا ظرفيت محدودي از اتاق براي ارائه به دانشجويان دارند كه دراغلب مواقع ودر شهر های نسبتا بزرگ، دانشجو براي گرفتن خوابگاه بايد 1 الی 3 ترم منتظر بماند. در چنین شرایطی لازم است برای اسكان شما اززمان ورود تا زمان خالي شدن اولين خوابگاه مكاني در نظر گرفته شود. این مکان باید از طریق مکاتبه با دیگر مراکز و یا مالکین خصوصی صورت گیرد. هزينه مکاتبه و یافتن اتاق در شهر مورد نظر شما در آلمان 100یورو مي باشد. پیدا کردن خوابگاه اغلب از طریق دانشجویانی صورت میگیرد که تقریبا در همه جای آلمان ساکنند. لازم به ذکر است، چنانچه شما از هر نظر از مکان اجاره شده راضی باشید میتوانید برای طول مدت اقامت خود در همانجا سکونت کنید و در غیر اینصورت معمولا در آلمان 2 تا 3 ماه قبل از به سررسیدن مهلت قرارداد می توانید آن را تمدید یا درخواست عدم تمایل برای تمدید بدهید.
برای رزرو خوابگاه در وین- اتریش لازم است مبلغ 800 یورو به عنوان رهن (Kaution) پرداخت گردد. واریز این پول از طریق حسابهای دارالترجمه در آلمان میسر می باشد.

برای اطلاعات بیشتر با تماس بگیرید.

03136261899
03136261963
info@pol-online24.com

آموزش ثبت اطلاعات در سامانه تایید مدارک

با وارد شدن به سایت زیر مراحل را با دقت دنبال کنید.

http://91.99.101.134/EDUS/Default.aspx

متقاضی محترم برای تایید مدارك تحصیلی با كلیك بر روی گزینه درخواست تایید مدارك دانشگاهی وارد سامانه تایید مدارك خواهید شد.

Slide7

با مطالعه مطالب فرم تعهدنامه و پذیرش مطالب تعهد، وارد مرحله بعدی فرم (تكميل فرم درخواست) شوید.

نکته: در هنگام تكميل فرم به توضيحات ارائه شده در رابطه با گزينــه‌ها حتما توجه نماييد.

Slide9

 

در این مرحله، تقاضای خود را با توجه به نوع مدرك تحصیلی انتخاب نمایید. شما می‌توانید همزمان پنج نوع درخواست را داشته باشد. با انتخاب گزینه ادامه می‌توانید وارد مرحله بعدی(تکمیل فرم درخواست) شوید.

Slide11

 

الف: مشخصات متقاضی

در این مرحله مشخصات شناسنامه ای و تحصیلی خود را به صورت صحیح تكمیل نموده تا درخواست شما بصورت كامل ثبت گردد. پركردن گزینه‌های ستاره‌دار الزامی است.

نکته: آدرس پست الکترونیکی شما، پل ارتباطی ما با شما می باشد. لذا خواهشمندیم آدرس پست الکترونیکی خود را به درستی وارد نمایید، در غیر این صورت به درخواست شما نمی توانیم پاسخگو باشیم.

Slide13

 

Slide14

 

آقایان با تعیین كلمه مذکر در گزینه جنسیت، وضعیت نظام وظیفه خود را با انتخاب یكی از نه گزینه اعلام شده مشخص نموده و با توجه به نوع خدمت وظیفه عمومی، مدارك مربوطه را اسكن فرمایید.

Slide16

 

ب: مشخصات تحصیلی

برای تعیین دانشگاهی كه قصد تایید مدارك تحصیلی خود را دارید، ابتدا روی تصویر ذره‌بین كنار گزینه دانشگاه كلیك نمایید تا فرم انتخاب دانشگاه باز شود. با ثبت قسمتی از نام دانشگاه، نام دانشگاه موردنظر را جستجو نماييد. با مشخص نمودن دانشگاه مورد نظر و كلیك گزینه انتخاب نام دانشگاه در بخش دانشگاه نشان داده می شود.

Slide18

 

—

برای انتخاب كردن رشته تحصیلی ابتدا روی تصویر ذره‌بین كنار جدول مورد نظر كلیك نمایید، پس از باز شدن فرم انتخاب رشته تحصیلی، می‌توانید نام رشته تحصیلی موردنظر را جستجو نمایید. با كلیك مجدد روی رشته تحصیلی مورد نظر رنگ آن صورتی می شود كه با زدن گزینه انتخاب، نام  رشته تحصیلی در جدول اصلی ظاهر می‌گردد.

Slide20

چنانچه رشته تحصیلی شما دارای گرایش می‌باشد بعد از چند لحظه می‌توانید در قسمت گرایش، گرایش رشته تحصیلی خود را نیزانتخاب نمایید.

Slide22

 

در بخش اسكن مدارك تحصیلی براساس دستورالعمل تایید مدارك كه قبلا مطالعه نموده‌اید و همچنین نوع دوره گذرانده (شبانه، روزانه ، ..) و نوع مقطع تحصیلی مدارك مورد نیاز را اسكن نمایید.

در صورتیكه دانشجو و یا دانش‌آموخته مقطع تحصیلی بالاتر هستید با انتخاب گزینه بلی، سه گزینه(سال ورود، سال دانش‌آموختگی و دوره ) ظاهر می‌گردد كه با توجه به وضعیت موجود آن را تكمیل نمایید.

Slide24

 

در قسمت مقطع تحصیلی نوع مقطعی كه قصد تایید مدارك تحصیلی آن را دارید مشخص نمایید. چنانچه مقطع تحصیلی شما یكی از مقاطع (كارشناسی ناپیوسته، كارشناسی ارشد ناپیوسته، و دكتری) می باشد بعد از چند لحظه بخش مقاطع قبلی ظاهر می گردد. درصورتی كه قصد تایید مدرك قبلی خود را نیز دارید گزینه قصد تایید دانشنامه این مقطع را نیز دارم را انتخاب نمایید باتوجه به نوع مقطع قبلی، مشخصات قسمت‌های(نام دانشگاه، رشته تحصیلی، دوره تحصیلی) مربوط به مقطع قبلی را بصورت كامل تكمیل نمایید.

در صورتی كه در مقطع قبلی دانش آموخته دوره روزانه باشید، با انتخاب دوره روزانه  وضعیت تعهد خدمت آموزش رایگان قابل رویت است كه بعد از مشخص كردن گزینه‌های مربوطه، در قسمت اسكن مدارك باتوجه به دستورالعمل تایید مدارك، مدارك مورد نیاز را اسكن نمایید.

—Slide26

   ج : مشخصات ترجمه

در قسمت مشخصات ترجمه علت ترجمه مدارك تحصیلی، نام دانشگاه‌ها و كشورهایی كه قصد ارائه مدارك ترجمه شده به آن را دارید، مشخص نمایید.

درصورت اطمینان از تكمیل تمامی قسمت‌های مربوطه بخصوص ستون‌های ستاره‌دار و اسكن عكس و مداركی كه طبق دستورالعمل تایید مدارك، اسكن آنها از شما درخواست شده، در قسمت كد امنیتی، كد امنیتی نمایش داده شده را وارد و با انتخاب گزینه ارسال درخواست، تقاضای  شما به دانشگاه محل تحصیل ارسال می‌گردد.

نکته : درصورت عدم ارسال درخواست و عدم نمایش کد رهگیری به خطاهای ذکر شده توسط سیستم توجه فرمایید.

 

Slide28

 

بعد از اتمام ثبت تقاضا، سامانه به شما كد رهگیری ارائه می‌نماید  كه برای پیگیری‌های بعدی، نگهداری آن الزامی است. از ارائه کدرهگیری به افراد غیر مسول جدا“ خودداری فرمایید.

همزمان، کـد رهگیری به آدرس پست الکترونیکی شما نیز ارسال می گردد.

Slide30

در قسمت پیگیری درخواست، با وارد كردن كدملی، كدرهگیری و كد امینتی‌ می‌توانید درخواست خود را پیگیری نمایید و مطلع شوید كه درخواست شما در چه مرحله‌ای قرار دارد.

Slide32

 

Slide33

 

تقاضای شما بعد از ثبت برای دانشگاه مربوطه ارسال و درصورت بررسی تقاضای شما در دانشگاه محل تحصیل و صحیح بودن مشخصات شناسنامه‌ای و تحصیلی، مدارك اسكن شده و نحوه لغو تعهد خدمت آموزش رایگان به استناد بخشنامه‌های آموزش رایگان و دستورالعمل تایید مدارك، تقاضای شما برای بررسی نهایی به اداره كل امور دانشجویان داخل ارسال می گردد (درمورد دانش‌آموختگان مقاطع كارداني و كارشناسي دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي غيردولتي غيرانتفاعي به جز استان تهران و البرز مدارك براي دانشگاه منتخب ارسال مي گردد) . درصورت وجود نقص در مدارك تحصیلی و یا نحوه لغو تعهد خدمت آموزش رایگان و .. درخواست شما در دانشگاه و یا اداره كل امور دانشجویان داخل مورد تایید نهایی قرار نمی‌گیرد.

—شما از طریق پیگیری درخواست متوجه نقص مدارك تحصیلی خود می‌شوید. با برطرف كردن نقص مربوطه مجددا با انتخاب گزینه اصلاح و تغییر، مدارك اصلاح شده را اسكن نموده و ارسال می‌نمایید.
Slide35

 درصورت تایید نهایی مدارک تحصیلی توسط سازمان، سامانه به شما تاریخ مراجعه به دفاتر پستی را ارائه می نماید که با مراجعه به نزدیکترین دفتر پستی محل زندگی و تحویل اصل مدارک تحصیلی (مقاطعی که  قصد تایید آن را دارید و قبلا تصویر آن را در سامانه اسکن نموده اید) در تاریخ مشخص شده، دفاتر پست پس از انجام فرایند تایید نهایی توسط سازمان بر روی اصل مدارک تحصیلی، مدارک را به آدرسی که قبلا ارائه نموده اید، تحویل می دهند.

Slide37

لازم به ذکر است نسبت به تکمیل نمودن آدرس پست الکترونیک خود دقت نمایید. ارتباط ما با شما از طریق پست الکترونیکــی امکان پذیر می باشد که تمامی اطلاعات و موارد به پست الکترونیکی شما ارسال خواهد شد.

در بخش تماس با ما سامانه خدمات آموزشی با ارائه پیشنهادات و نظرات خود می‌توانید ما را در ارائه هرچه بهتر خدمات این سامانه یاری دهید.

در قسمت سامانه موردنظر، سامانه تایید مدارك را انتخاب و با وارد كردن نام و نام خانوادگی، پست الكترونیك، شماره تلفن همراه و پیام موردنظر در قسمت متن پیام، گزینه ارسال پیام را انتخاب نمایید.

Slide40

 

تعیین وقت مصاحبه برای ویزای شنگن

جهت تعیین وقت، جهت انجام مصاحبه اولین قدم وارد شدن به سایت سفارت آلمان می باشد. که آدرس آن در لینک زیر موجود میباشد.
http://www.teheran.diplo.de

– مرحله بعدی انتخاب گزینه “قوانین ویزا” میباشد که در شکل مشخص گردیده است.1&2

– سومین مرحله انتخاب گزینه “سیستم تعیین وقت آنلاین” می باشد.3w

– در این قسمت شما باید از بین دو بخش ویزا یا گذرنامه، بخش ویزا را انتخاب نمایید و گزینه “Weiter”  را انتخاب تا به صفحه بعدی هدایت شوید.4W

– در مرحله پنجم شما باید از بین دو نوع ویزای <شنگن> و <اقامت بلند مدت در آلمان>، , ویزای شنگن که گزینه “SchengenVisa” می باشد را انتخاب نمایید.

schengen5

– در این قسمت با انتخاب گزینه “Weiter” که در انتهای صفحه میباشد به مرحله بعدی هدایت خواهید شد.6W

– در این مرحله با انتخاب گزینه “Zur Monatsansicht” امکان انتخاب ماه مورد نظر شما فراهم می گردد.

schengen7

 

– گام هشتم انتخاب روز مورد نظر شما میباشد، که در صورتی که شما اجازه انتخاب آن روز را داشته باشید لینک فعال مقابل روز مورد نظر شما قابل مشاهده و انتخاب خواهد بود.

8W

– در این مرحله ساعت مورد نظر انتخاب میگردد. که در صورتی که امکان انتخاب آن زمان توسط شما فراهم باشد بصورت لینک فعال قابل مشاهده و انتخاب می باشد.

9W

– در این قسمت با وارد کردن مشخصات بصورت صحیح به مرحله نهایی هدایت خواهید شد.

در قسمت شماره پاسپورت دقت نمایید که حتما حرف لاتینی که در ابتدای شماره گذرنامه وجود دارد نیز درج گردد.
با وارد کردن تصویر امنیتی و انتخاب گزینه “Speichern” اطلاعات شما ذخیره میگردد و یک ایمیل  مبنی بر تایید تعیین وقت برای شما ارسال میگردد.

آخر2

– لازم به ذکر است پس از انتخاب گزینه ذخیره، صفحه زیر برای شما نمایان میگردد که شما با چاپ این صفحه در زمان معلوم می توانید جهت انجام مصاحبه به همراه دیگر مدارک لازم در سفارت آلمان حاضر شوید.
توجه! برای درخواست صدور روادید شنگن لطفاً در مرحله اول یکی از تاریخ های موجود در سیستم الکترونیکی تعیین وقت را انتخاب و رزرو نمایید. سپس تصویر اسکن شده صفحه حاوی اطلاعات گذرنامه متقاضی(مشخصات، عکس و امضا) را در همان روز به آدرس ایمیل terminbuchung@tehe.diplo.de ارسال نمایید. لطفاً هنگام ارسال ایمیل تصویر گذرنامه، تاریخ و زمان مصاحبه رزرو شده را هم در ایمیل ذکر نمایید. تنها پس از دریافت تصویر اسکن شده گذرنامه، وقت رزرو شده برای مصاحبه قطعی می گردد. وقت های رزرو شده ای که تصویر گذرنامه مربوطه در همان روز رزرو دریافت نشده باشند، به صورت خودکار حذف می گردند.

–چاپ این صفحه و یا ایمیلی که برای شما ارسال شده است جهت رویت در زمان مشخص شده کفایت میکند–11DW

تعیین وقت مصاحبه برای ویزای بلند مدت

جهت تعیین وقت، جهت انجام مصاحبه اولین قدم وارد شدن به سایت سفارت آلمان می باشد. که آدرس آن در لینک زیر موجود میباشد.
http://www.teheran.diplo.de

– مرحله بعدی انتخاب گزینه “قوانین ویزا” میباشد که در شکل مشخص گردیده است.1&2

– سومین مرحله انتخاب گزینه “سیستم تعیین وقت آنلاین” می باشد.3w

– در این قسمت شما باید از بین دو بخش ویزا یا گذرنامه، بخش ویزا را انتخاب نمایید و گزینه “Weiter”  را انتخاب تا به صفحه بعدی هدایت شوید.4W

– در مرحله پنجم برای ویزای بلند مدت شما باید یکی از حالت های <بلندمدت دانشجویی> و یا <سایر بلندمدت> را انتخاب کنید3halateadd

– در این قسمت با انتخاب گزینه “Weiter” که در انتهای صفحه میباشد به مرحله بعدی هدایت خواهید شد.6W

– در این مرحله با انتخاب گزینه “Zur Monatsansicht” امکان انتخاب ماه مورد نظر شما فراهم می گردد. لازم به یاداوری است که معمولا امکان تعیین وقت برای 2ماه بعد امکان پدیر است.

7W

– گام هشتم انتخاب روز مورد نظر شما میباشد، که در صورتی که شما اجازه انتخاب آن روز را داشته باشید لینک فعال مقابل روز مورد نظر شما قابل مشاهده و انتخاب خواهد بود.8D

– در این مرحله ساعت مورد نظر انتخاب میگردد. که در صورتی که امکان انتخاب آن زمان توسط شما فراهم باشد بصورت لینک فعال قابل مشاهده و انتخاب می باشد.9D

– در این قسمت با وارد کردن مشخصات بصورت صحیح به مرحله نهایی هدایت خواهید شد.

در قسمت شماره پاسپورت دقت نمایید که حتما حرف لاتینی که در ابتدای شماره گذرنامه وجود دارد نیز درج گردد.
با وارد کردن تصویر امنیتی و انتخاب گزینه “Speichern” اطلاعات شما ذخیره میگردد و یک ایمیل  مبنی بر تایید تعیین وقت برای شما ارسال میگردد10DW

– لازم به ذکر است پس از انتخاب گزینه ذخیره، صفحه زیر برای شما نمایان میگردد که شما با چاپ این صفحه در زمان معلوم می توانید جهت انجام مصاحبه به همراه دیگر مدارک لازم در سفارت آلمان حاضر شوید.

–چاپ این صفحه و یا ایمیلی که برای شما ارسال شده است جهت رویت در زمان معلومه کفایت میکند–11DW